Download!Begin NU met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket!

Must have producten voor de fitness!

Fitness wordt steeds bekender in Nederland. Iedereen wil snel afvallen of in ieder geval een laag vetpercentage en zeer veel spiergroei ontwikkelen. Er zijn een aantal essentiele onderdelen die spiergroei een stuk makkelijker maken. In dit overzicht laten we zien wat de absolute must haves zijn om succesvol spiermassa te kweken in de fitness.

Het begint allemaal met je outfit!

Zorg sowieso dat je beschikt over diverse sportieve outfits die zweet doorlaten. Je gaat dient vaker naar de fitness te gaan en meerdere outfits zijn de eerste stap naar een beter lichaam. Je ziet steeds vaker dat sporters gebruik maken van bedrukte t-shirts. In ruil krijgen ze vaak gratis eiwitpoeders of andere supplementen.

Testosteron boosters

Het klinkt misschien allemaal alsof het niet nodig is, maar testosteron is het belangrijkste hormoon wat zorgt voor het verbranden van vet. Deze boosters zorgen dat je superfit en fanatiek in de sportschool bezig gaat, wat ervoor zorgt dat je in kortere tijd meer calorieën gaat verbranden. Testosteron boosters worden veelal 30 dagen op een rij gebruikt, hierna is het belangrijk dat je de overstap maakt naar creatine.

Creatine

Creatine zorgt vooral in de beginfase, maar tevens in een latere fase voor snelle spiergroei en spierherstel. Het smaakt vaak zeer zoet en het is even de neus dichtknijpen maar het wordt door iedere bodybuilder gebruikt. Overigens zijn al deze middelen gewoon legaal en niet schadelijk.

Eiwitpoeders

Eiwitpoeders zijn ideaal indien je niet aan het natuurlijke aantal eiwitten van 1.5gram per kilo lichaamsgewicht zit. Eiwitpoeders worden ook door iedere bodybuilder gebruikt en uit eigen ervaring weet ik dat deze bijzonder goed werken voor snelle spieropbouw.

BCAA’s voor spierherstel

Je kent het vast wel, je komt terug van de sportschool en niet de eerste dag maar de tweede dag heb je ontzettende spierpijn. Door gebruik te maken van BCAA’s na de training (zware training ook voor de training) verminder je de spierpijn en bevorder je het spierherstel. Ook deze BCAA’s zijn een absolute must om iedere dag te trainen.