Download!Begin NU met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket!

Magic Truffels: alles over deze magische sclerotia

Magic Truffels zijn mysterieus. Ook bestaan er veel vragen over deze psilocybine houdende schimmels. Voornamelijk van mensen die zich nog niet hebben ingelezen. Toch schuilt er achter dit geheimzinnige waas een schitterend product dat in potentie veel kan betekenen. Een aantal vragen gaan wij voor je beantwoorden.

Wat zijn Magic Truffels?

Magic Truffels kun je zien als psilocybine houdende paddenstoelen in winterslaap. Wanneer de omstandigheden goed zijn voor een paddo om te groeien, dan komt er een vrucht uit de grond. De paddenstoel dus. Als de omstandigheden wat minder zijn, dan spaart de paddo zijn energie op voor een ander moment. Op dat moment worden de magische truffels gevormd. Deze Magic Truffels bevatten psychedelische actieve stoffen en zijn volledig legaal.

Wat zijn de beste Magische Truffels?

Over smaken en voorkeuren valt niet te twisten. Wat de beste magic truffels zijn is dan ook een subjectieve vraag die je niet zomaar kunt beantwoorden. Wel kunnen wij je de goede richting in duwen. Je wilt namelijk alleen truffels van goede kwaliteit hebben, met een betrouwbaar effect. Wat ons betreft steken de High Hawaiians truffels er dan met kop en schouders bovenuit. Deze sclerotia staan bekend als de sterkste op de markt. Hierbij mag je een volledige psychedelische trip verwachten waarbij je sterke visuals ziet en echt lekker kan wegdromen. De High Hawaiians truffels zijn onder andere hier te koop: https://smartific.nl/high-hawaiians-truffels/

Wat zijn de beste truffels voor beginners?

Als je nog geen ervaring hebt met truffels dan is het verstandig om niet gelijk met de High Hawaiians te beginnen maar eerst voor een lichtere soort te kiezen. Enkele betrouwbare varianten die goed werken, maar niet gelijk de gekste psychedelische trip geven zijn: Tampanensis, Atlantis en Mexicana truffels. Voor de beginner die gelijk meer aandurft zijn de Mushrocks ook geschikt.